Grassa! BV is een MKB-bedrijf dat verse groene plantaardige grondstoffen, die vaak als afvalstoffen worden gezien, verwerkt tot hoogwaardige eindproducten met name voor diervoeding. Daarvoor heeft Grassa! een mobiele raffinagemachine ontwikkeld waarmee vers gras vanaf de weide, reststromen uit de tuinbouw, woekerende waterplanten uit de rivieren of natuurgras uit natuurgebieden verwerkt wordt. Meer info over onze trailer is te zien in deze video.

f LR_2011030718Grassa! is op zoek naar een Procesoperator m/v, voltijd, om haar mobiele bioraffinage-installatie – de ‘Grassa! Trailer’ – te bedienen. Vanaf half april tot november zal de trailer raffinageproeven doen op diverse locaties, bij verschillende klanten en met verschillende groene producten.

De werkzaamheden

De procesoperator stuurt het proces van de installatie en heeft contact met de klant op locatie. De werkzaamheden bestaan uit het vullen van de installatie met een laadschop of kniklader en het gecontroleerd afvoeren van gereed product uit de installatie. Ook eenvoudige onderhoudswerkzaamheden behoren tot de werkzaamheden, zoals het smeren en schoon houden van de installatie. Omdat het een demo-installatie betreft zullen er ook regelmatig monsters van diverse plantaardige producten genomen moeten worden.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste medewerker die zelfstandig kan werken, graag buiten in een landelijke omgeving werkt en affiniteit heeft met techniek. Onze ideale kandidaat is het visitekaartje van Grassa! en dient derhalve netjes te willen en kunnen werken en over goede sociale vaardigheden te beschikken. Aangezien de installatie zich verplaatst binnen en buiten Nederland, wordt de nieuwe procesoperator gevraagd bereid te zijn om in de omgeving van de installatie te overnachten. Het werk gebeurt vooral overdag van maandag tot en met vrijdag, maar we verwachten geen 9-5-mentaliteit.

Wat bieden wij?

De procesoperator krijgt een grote mate van zelfstandigheid en heeft direct contact met klanten. Grassa! bied een groene werkomgeving met de nadruk op duurzaamheid. De beloning is marktconform. Wij bieden een contract van 7 maanden van medio april 2017 tot medio november 2017, met de mogelijkheid tot verlenging. Partijen gaan in de loop van het contract in overleg over de vervolgstappen.

Interesse in deze baan in de buitenlucht? Stuur uw motivatie en cv naar vacature@grassa.nl. Voor vragen kunt u via hetzelfde e-mailadres bij ons terecht.