Potentie van Bioraffinage voor Feed en Food

Grassa B.V. organiseert op 18 november aanstaande een online bijeenkomst over de verwerking van groentereststromen. De potentie van bioraffinage voor het verwaarden van zowel gras- als groentereststromen wordt tijdens de bijeenkomst uitgebreid besproken. Kijk, luister en discussieer mee en ontdek de mogelijkheden voor u!

De online bijeenkomst vindt plaats op woensdag 18 november van 10:00 – 12:00 en deelname is kosteloos.

Programma

09:50                           Meeting room geopend

10:00 – 11:30             Presentaties over de mogelijkheden van bioraffinage:

  • Bram Koopmans, Grassa: “Verwaarden van gras”
  • Dirk Wascher, Susmetro: “Valoriseren van biomassa als onderdeel van een duurzame voedselketen”
  • Marieke Vanthoor, Grassa: “BIVAC: valoriseren van groentereststromen”
  • Eric de Bruin, Lector Van Hal Larenstein: “Eiwittransitie”

11:30                           Video: demonstratie Grassa raffinage technologie

11:40 – 12:00              Discussie en vragen ronde

Aanmelding
In verband met toelating in de meeting room is aanmelding voor dit evenement gewenst, uiterlijke inschrijfdatum is 13 november 2020.
U kunt hiervoor een mailtje sturen naar Nicole van Rengs, e-mail: nicole@grassa.nl, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Graag tot ziens op woensdag 18 november 2020!