NieuwsNieuwsarchief

Organisatie wijziging Grassa

Bioraffinage start-up Grassa B.V. CEO Peter van Paridon draagt het stokje over aan Hans de Vries (a.i.).

Na 2,5 jaar leiding te hebben gegeven aan de snelle ontwikkeling van de bioraffinage technologie van gras en groentereststromen neemt Peter van Paridon afscheid van het dagelijkse management van Grassa. Grassa heeft in deze jaren geïnvesteerd in de opschaling van de technologie en in de validatie van het proces en de bioraffinage producten in de veevoeding. In overleg hebben de aandeelhouders van Grassa en Peter van Paridon besloten om voor de volgende fase in de ontwikkeling van Grassa een nieuwe CEO aan te trekken. Hans de Vries (CFO) zal a.i. de CEO rol op zich nemen. Grassa zal zich blijven richten op de marktintroductie van de producten uit het bioraffinage proces en de verdere opschaling van de onderneming. Namens aandeelhouders en management team willen we Peter van harte bedanken voor zijn onvermoeibare inzet om de onderneming te professionaliseren en productieproces en producten te valideren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *