GrassaGrassa

Ons circulariteitsconcept

Grassa brengt met haar circulariteitsconcept verschillende partijen samen om gezamenlijk bovenstaande uitdagingen aan te pakken. Door het bestaande areaal aan gras efficiënter in te zetten en te ontsluiten, wordt er meer in de gehele keten verdiend en wordt deze duurzamer.

Placeholder for Grassa samenwerken header scope3partnersGrassa samenwerken header scope3partners
Grassa

Grassa helpt de agrarische sector om CO2-neutraal te worden. Grassa kan dat niet alleen en heeft daarbij de hulp van u, de Scope 3 partner, hard nodig.

  • Bent u een zuivelcoöperatie/vleesverwerker? Wij komen graag met u in contact over hoe het Grassa-concept onder de aandacht te brengen bij uw toeleveranciers. Graag bespreken we ook hoe het Grassa-concept past in uw eigen duurzaamheid incentive programma en hoe we verder samen kunnen werken om de CO2-footprint van uw toeleverende (melk)veehouders te verlagen.
  • Bent u een financier of een investeerder in de primaire agrarische sector? Wij bespreken graag met u investeringsmogelijkheden in Grassa. U investeert in een CO2-verlagende onderneming en tegelijkertijd verlaagt u de CO2-footprint van uw huidige klanten waardoor ook uw scope 3 footprint omlaag gaat. Dubbele impact!
  • Bent u een provinciale of gemeentelijke overheid en wilt u de agrarische sector in uw regio helpen? Neem contact met ons op! We spreken graag met u verder over het vestigen van een grasverwerkingsfaciliteit in uw regio, welke het mogelijk maakt om een boost te geven aan verduurzaming en circulariteit van de lokale agrarische sector. En dat allemaal zonder geld van de belastingbetaler.

Bent u een mogelijke Scope 3 partner voor Grassa en hebben we uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op.

Placeholder for Scope 3 partnersScope 3 partners