De jury
Peter Duijvestijn - mede-eigenaar en Supply Chain Manager bij Duijvenstijn Tomaten - een familiebedrijf dat bekend staat als een van de meest innovatieve en duurzame tomatentelers in Nederland. Peter Duijvenstijn is tevens bestuurslid van SIGN. In zijn rol als jurylid richtte hij zich vooral op de praktische en logistieke aspecten van een mogelijke pilot voor upcycling van reststromen uit de tuinbouw.
Kim van Oosterom - projectleider bij Duijvenstijn Tomaten voor diverse innovatieprojecten en ondersteunt Peter Duijvestijn in innovatiemanagement.
Wiro Sterk - Managing Director bij Vega Insiders, een bedrijf dat plantaardige eiwitrijke producten produceert voor veganistische en vegetarische voedingsconcepten. In de jury vertegenwoordigt Wiro het marktperspectief op geïsoleerde eiwitten en vezels die voortkomen uit reststromen uit de tuinbouw.
Anne-Claire van Altvorst - Senior Business Developer bij InnovationQuarter met veel ervaring in het valideren van business cases en het begeleiden van startups/innovators in de agrifood supply chain.
Bas Allart - medeoprichter van Brave New Food, het Europese open innovatieplatform dat samenwerkingen stimuleert tussen innovatieve startups, scale-ups, voedingsbedrijven, retailers, investeerders en kennispartners. Voordat hij Brave New Food startte, was hij betrokken bij verschillende incubator- en innovatieprogramma's zoals HortiHeroes.
Dewi Hartkamp - Programmamanager bij SIGN en ondersteunt de ontwikkeling van circulaire ontwikkeling binnen de tuinbouwsector via het Innovatieprogramma Circulaire Tuinbouw 2021-2025. SIGN initieerde de challenge in samenwerking met Foodvalley NL met als uiteindelijke doel een positieve total use score te hebben voor alle tuinbouw biomassa.
Jolijn Zwart-van Kessel - Innovation Lead Circular Agrifood bij Foodvalley NL en werkt aan de transitie naar meer circulaire agrifood systemen. Foodvalley NL werkt in deze uitdaging samen met SIGN en heeft als uiteindelijk doel om meer succesvolle business cases te creëren voor agrifood reststromen die opgewaardeerd worden richting voedsel.
Caroline Duivenvoorden - programmamanager bij Foodvalley NL en werkt aan de transitie naar meer circulaire agrifood systemen door samenwerking tussen partners op het gebied van upcycling van voedsel te ondersteunen. Vorig jaar lanceerde Foodvalley NL de Upcycling Community. Deze uitdaging over reststromen in de tuinbouw is een van de initiatieven die binnen de Upcycling Community is gepositioneerd.