Wat een grote eer om vandaag Hare Majesteit Koningin Máxima bij Grassa te verwelkomen. 10 minuten lang gesprek over het Circulariteitsconcept van Grassa. Ware interesse van de Koningin voor de manier waarop het concept melkveehouders kan helpen duurzamere zuivel te produceren en tegelijkertijd een plantaardige eiwitproducent te worden. De Koningin liet zich verwennen met een bonbon met bladeiwit, speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door Anne Fleur Sanders. We hebben haar een doos gegeven om haar familie te trakteren op haar verjaardag komende vrijdag. De koningin informeerde wat er nodig is om het concept van de grond te krijgen en stelde een aantal partijen voor, waar we al mee in gesprek zijn, die voorop zouden moeten lopen. Bedankt Foodvalley NL voor het organiseren hiervan en voor het geven van deze kans. Deze organisatie met haar upcycling- en eiwitcommunity maakt de versnelling van de noodzakelijke transitie van het voedselsysteem werkelijk mogelijk. Leuk om het podium te delen met andere start/scale ups (Greencovery, revyve, NoPalm Ingredients, GreenInclusive), circulaire koplopers (Nicole Timmerman van Duynie Group en Quirine de Weerd van Lidl Nederland) en overheidsinstellingen (Guy de Sévaux van Invest-NL en Louke Koopmans van Ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur)
15 mei 2024