Nieuws

Zoek door nieuwsberichten

Op 31 Mei โ€“ 2 Juni staan we op uitnodiging vanย #huboranjeย met onze eigen stand op Vakbeurs Innovatieve Veehouderij 2020 in
๐Ÿฑ๐Ÿฌ% ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐—ฟ๐˜‚๐˜„๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป "Door het proces van Grassa wordt van elke hectare grasland
"Ontsloten gras is goed in te passen bij het verlagen van het ruw eiwit in het rantsoen van melkvee. Stikstof
Bekijk hier ons artikel in de Limburger van 15 april 2022: Door eiwitten van gras aan mens en hond te
Bekijk hier ons artikel Eiwittransitie 2.0 zoals verschenen in het AD: contentway.eu/nl/publicaties/80/duurzame-voedselketen
Mooi stuk over wat we doen en nastreven in de Volkskrant! #gras #grasraffinage #bioraffinage #eiwitten #sojavervanger #stikstofreductie Eet gras, red
The opening on 1 July 2021 of the Proof of Concept location in Afferden heralds the next phase for Grassa
Gisteren heeft Grassa B.V. een heugelijke mijlpaal bereikt:De opgeschaalde Grasraffinaderij in Afferden is officieel in gebruik genomen. Tijdens een feestelijk
Op de bedrijven A en B (beide gelegen in Friesland) zijn groepsindelingen van dieren gemaakt voor respectievelijk melkvee en jongvee.