Over Grassa
Grassa maakt ‘gewoon’ gras beter. Hoe? Door een natuurlijk proces van persen, verhitten en filteren. Hierdoor wordt gras verwerkt tot vier hoogwaardige producten.


Natuurlijk process
Wat bieden wij?
Grassa biedt melkveehouders een additioneel verdienmodel zonder extra kosten. Door een natuurlijk proces van persen, verhitten en filteren wordt gras verwerkt tot vier hoogwaardige producten die zowel duurzaam als winstgevend zijn. Eén is ontsloten gras waarvan de eiwitten beter verteerbaar zijn voor de koe. Resultaat: 30% minder ammoniak, 30% minder fosfaat en 15% minder methaanuitstoot. Inkrimpen van de veestapel is daardoor niet meer nodig en een hoop kosten worden bespaard. Grassa komt graag in contact met melkveehouders die het potentieel van gras zien en graag met Grassa willen samenwerken.


Kantoor & productielocatie
Op ons kantoor geven we regelmatig presentaties aan geïnteresseerde partijen. Daarna volgt een kijkje in onze keuken bij onze productielocatie in Afferden. Hier nemen we u mee in het natuurlijke proces van persen, verhitten en filteren en laten u zien hoe de verschillende producten tot stand komen.
In 2024 willen we onze eerste commerciële grasverbeteringsfaciliteit operationeel hebben zodat we op grote schaal het circulariteitsconcept kunnen toepassen.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Benieuwd naar de vele mogelijkheden van onze oplossingen? Neem dan contact met ons op!

