HALLO

Ontmoet ons team

En onze vactures

Over GRASSA!

GRASSA! is een jong en sterk groeiend bedrijf dat zich richt op het opwaarderen van gras en allerlei soorten gewas door middel van bioraffinage. Haar missie is om de wereld te voorzien van duurzame voeding voor mens en (huis)dier. Voeding die gezond en lokaal geproduceerd is met de aanwezige groene grondstoffen.

Intensieve onderzoeken en testen leverden een schat aan kennis op: de mogelijkheden van bioraffinage zijn oneindig! Sinds de officiële oprichting van GRASSA! BV in 2014  worden er (mobiele) raffinagemachines ontwikkeld waarmee we gras en andere groene reststromen kunnen raffineren en verwerken tot een lokaal inzetbaar product. Zo draagt GRASSA! bij aan de opwaardering van groene grondstoffen, aan een robuuster inkomen voor de agrarische sector en aan een oplossing voor de toenemende voedselschaarste.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

TEAM

Directie & Aandeelhouders

Hans de Vries              CEO a.i. en CFO en aandeelhouder
Expertise: Team Building & Developing, Stakeholder Management, Change Management, P&L Accountability, Board Representation, Strategy, Proces redesign & automation, M&A, Corporate Finance, Capital Allocation, FP&A, Accounting & Taks, Controlling, Financial Reporting, Risk Management, Procurement.

Bram Koopmans        CTO en aandeelhouder
Expertise: chemie, research & development, procestechnologie, agrotechnologie, bioraffinage, biotechnologie.

Aandeelhouders

Martijn Wagener is Ondernemer en Adviseur (eigen adviesbureau Virida en directeur, mede-eigenaar BioEnergieCentrale Cuijk)
Expertise: ondernemen, operations management, biobased energy en biobased economy.

Johan Sanders is Ondernemer en Onderzoeker (eigen advies en investeringsbureau Sanovations), voormalig Innovation Manager Food & Biobased Research en emeritus-hoogleraar Wageningen UR.
Expertise: wetenschappelijk onderzoek, bedrijfseconomie, agro-industriële ketens, agrotechnologie, biotechnologie, (industriële) microbiologie, non-food producten, landbouwindustrie, ketenmanagement, procestechnologie.

Fransen Gerrits
Fransen Gerrits BV is sinds de oprichting in 1897 uitgegroeid tot de ondernemende voerspecialist van Zuid-Nederland. Fransen Gerrits maakt voer voor koeien, varkens en konijnen en is een betrokken partner voor boeren om hun bedrijf op een duurzame manier te runnen. In deze ondersteuning is problemen oplossen en innovatie erg belangrijk. Vanuit dit perspectief past het partnerschap met Grassa perfect.

Brightlands Venture Partners
Brightlands Venture Partners (BVP) is de fondsmanager van Brightlands Agrifood Fund en een zogenaamde ecosysteem investeerder. BVP support innovatieve bedrijven die een fit hebben met het ecosysteem van de Brightlands campussen. Haar filosofie is  dat nabijheid een rol speelt en dat de portfolio bedrijven een hogere kans van succes en kortere time to market hebben door interactie met het Brightlands ecosysteem en het netwerk van het fonds. Fondsen onder management zijn Limburg Ventures, Chemelot Ventures en Brightlands Agrifood Fund.

LIOF
LIOF is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van de Provincie Limburg. Haar eerste doelstelling is zorgen voor versterking van de economische structuur en daarmee de groei van Limburg. Voor dit doeleind maakt LIOF gebruik van risicokapitaal en ondersteunt Innovatie projecten van MKB.

Team

Roy Raedts is Developer en Project Manager POP3 Friesland
Expertise: agri- en horticultuur, agrotechnologie en biobased economy.

Bart Docters van Leeuwen is machinebouwer bij Heidro en bouwt GRASSA!’s raffinagemachines.
Expertise: machinebouw, machineontwerp, innovatie, installatiebouw.

Wim van Doorn is Projectleider en Milieuwetenschapper
Expertise: project management, new business development, milieukunde.

Marieke Vanthoor is Projectleider BIVAC
Expertise: tuinbouw, procestechnologie, biobased producten, food.

Nicole van Rengs is Directie assistente en Assistent Controller
Expertise: ondersteuning Financieel Manager, voorbereiding declaraties subsidies, communicatie via social media en website en overige voorkomende werkzaamheden.

Vacatures

Grassa B.V. is op zoek naar een 

Directeur

die als business developer en dealmaker samen met ons team de onderneming verder laat groeien! 

Bekijk de volledige vacature hier. 

Wijzigingen bekijken (opent in een nieuw venster)