GrassaGrassa

Grassa opent haar deuren tijdens de Grasdagen op 22 en 23 juni

Meer verdienen en minder stikstof uitstoten met ontsloten gras? Ontdek hoe tijdens een rondleiding bij Grassa op de Grasdagen!

Placeholder for Grassa overgrassa headerGrassa overgrassa header
Grassa

LET OP: het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de rondleiding!

Op 22 & 23 juni biedt Grassa twee keer per dag de unieke kans aan bezoekers van de Grasdagen om een rondleiding te krijgen bij onze productiefaciliteit in Afferden.

Tijdens deze rondleiding zie je hoe Grassa ‘gewoon’ gras beter maakt met een natuurlijk proces van persen, verhitten en filteren. Zo wordt de volledige voedingswaarde van gras ontsloten voor meer winst én duurzaamheid.

"Gras is een gewas met enorme potentie. Het biedt een oplossing voor het huidige stikstofprobleem, dé brandende kwestie in de agrarische sector en in de politiek", aldus Grassa-directeur Rieks Smook. "Door gras efficiënter in te zetten kunnen verschillende duurzaamheidsuitdagingen worden geadresseerd, terwijl de boer meer verdient met zijn gras."

We vertellen je graag meer over ons circulariteitsconcept dat zorgt voor minder stikstofuitstoot én tegelijkertijd een additioneel verdienmodel biedt voor de boer. Ontdek het zelf tijdens een rondleiding op onze productielocatie op Berkenkamp 2A in Afferden om 9.30 of 15.30, ideaal om te doen vóór of na je bezoek aan de Grasdagen.

Meld je nu aan door via onderstaand formulier en kies aan welke van de rondleidingen je deel wilt nemen.

Op de Grasdagen vind je Grassa ook in Grashoek zelf. We geven 8 keer per dag een workshop over ons circulariteitsconcept in een van de tenten.

Tot 22-23 juni!